Elkészítés: Megtisztítjuk és megmossuk a karfiolt és a babot. A karfiolt rózsáira szedjük, a babot félbevágjuk, majd mindkettőt sós vízben 10 percig főzzük.
A húst leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, és csíkokra vágjuk. A serpenyőben felhevített vajon körülbelül 4 percig sütjük. Kivesszük, sózzuk, borsozzuk, és melegen tartjuk.
A megtisztított sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A zöldhagymát megmossuk és karikákra vágjuk, majd a répával együtt megpirítjuk a hús zsiradékában. Hozzáadjuk a karfiolt és a babot, és fedő alatt 5 percig pároljuk. Végül beleforgatjuk a húst.
A metélőhagymát megmossuk, szárazra rázzuk és felaprítjuk. Elkeverjük az olívaolajjal, a mandulával, sóval és borssal fűszerezzük. A keveréket a zöldségbe forgatjuk.
Zöldfűszerrel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.