Elkészítés: Az olajon a hagymát megdinszteljük, rászórjuk a pirospaprikát, majd rátesszük a borsót, és fedő alatt elkezdjük párolni. Hintünk rá ételízesítőt, borsot, sót. Megpucoljuk a sárgarépát, a petrezselymet, a karalábét, felkarikázzuk, kockázzuk, ki hogy szereti.
Hozzáadjuk a borsóhoz, beletesszük a petrezselyemzöldet is, és kevés víz hozzáadásával készre pároljuk. Mikor majdnem zsírjára sült, 2 evőkanál liszttel meghintjük, elkavarjuk, és felengedjük meleg vízzel.
A tojást felverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, pici sót teszünk bele, és a liszttel lágy galuskatésztát készítünk. A galuskaszaggatóba tesszük a tésztát, és gyors mozdulatokkal apró galuskákat szaggatunk. Hozzáadjuk a tejet, néhány percig forraljuk, és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.