Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd egy kisebb tálba rakjuk. Ráöntjük az olívaolaj felét és a finomra vágott zöldfűszerekkel, fokhagymával megszórjuk, majd jól átforgatjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Beleszórunk egy kevés szerecsendiót, kakukkfüvet, és ezzel is átforgatjuk. Tehetünk rá bio zöldségkeveréket, de e nélkül is finom lesz. Ha minden fűszerrel átforgattuk, 5 percig állni hagyjuk.
Ezt követően serpenyőben az olívaolaj maradékát felmelegítünk, és rádobjuk a csirkemellcsíkokat, majd készre sütjük kb. 8-10 perc alatt. Néhányszor át kell keverni sütés közben.
Amíg a fűszerekben érlelődik a csirkemell, addig friss zöldségeket (jégsalátát, uborkát, paradicsomot, cukkínit, lilahagymát, répát) szoktam darabolni, és köretként adom a zöldfűszeres csirkemellcsíkokhoz. A salátát nyakon lehet önteni fokhagymás, fehérborsos joghurttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.