Előkészítés: Az illatos zöldfűszereket lemossuk, lerázzuk róluk a vizet, összevagdaljuk, és az olajban 24 óráig állni hagyjuk.
Elkészítés: Másnap a sárgarépát és a hagymát megtisztítjuk, egyforma kis darabkákra vágjuk. Egy sütőedényt kiolajozunk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegítjük. A fűszeres olajat leszűrjük. A húst a tűzálló tálba fektetjük, megszórjuk borssal és a leszűrt fűszerekkel. Körberakjuk a sárgarépa- és hagymadarabkákkal, és az előmelegített sütőben 20–30 percig sütjük. Közben a fűszerektől leszűrt olajjal gyakran meglocsoljuk. Az elkészült húst kicsit pihentetjük, majd felszeleteljük, tálra rendezzük, és megszórjuk a hagyma- és répakockákkal. A pecsenyelével tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 335 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.