Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. Kiolajozzuk a tepsit, belekarikázzuk a krumplit.
A paradicsomot apró kockákra, a paprikát és a répát csíkokra vágjuk, ezeket összekeverjük, hozzáadjuk a kukoricát, majd ezt a zöldséges keveréket a krumplin elosztjuk. A tetejére kerül a rózsáira szedett, sós vízben megfőzött vagy nyers karfiol.
A tojásokat összekeverjük 2 evőkanál tejföllel. Ebbe kerülnek a fűszerek, tetszés szerint. Én szójaszószt, chiliszószt és szezámolajat raktam bele. Ezt a keveréket a rakott zöldségekre kanalazzuk, hogy mindenhova jusson belőle.
Tetejét megkenjük a maradék tejföllel (én 1,5 pohárral használtam el, hogy jó tejfölös legyen), megszórjuk reszelt sajttal. Kb. fél órát sütjük, akkor jó, ha a sajt már rápirult a tetejére.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.