Elkészítés: Egy fazékba fölteszem forrni a tésztavizet, közben előkészítem a zöldségeket. Felkockázom a hagymát, megpucolom a fokhagymát, a cukkinit fél vagy negyed karikákra vágom, a paprikát és a paradicsomot kicsi kockákra. Amikor a tésztát beleteszem a forró, sós vízbe, egy kis forrás után lefedem, és elzárom alatta a gázt. A hagymát olívaolajon megfuttatom, beleteszem a zöldségeket, a citrom reszelt héját és a levét is, megfűszerezem, és összepárolom - elég addig, amíg a tészta megpuhul. Egy-két kanál főzővizet a zöldségraguba teszek, aztán ráöntöm a leszűrt tésztára. Frissen aprított zöldfűszerekkel megszórom, sajttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.