Elkészítés: Kibéleltem a jénait sütőpapírral, hogy könnyebb legyen mosogatni, de ha valaki sajnálja rá a sütőpapírt, azt is tökéletesen megértem: az csak kenje meg egy kicsit az alját olajjal. 1 nagy fej vöröshagymát félbevágtam, majd vékonyra szeleteltem, szép sorban leraktam a szeleteket a tál aljára. Erre jöttek a sózott, borsozott csirkecombok, arra pedig a felkarikázott sárgarépa, a borsó, még egy kevés só, fél leveskocka elmorzsolva és egy kis petrezselyemlevél.
Az egészet lefedtem, és 200 fokon sütöttem kb. 1 órán át. Árpagyöngyös rizzsel és savanyúsággal tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.