Elkészítés: A rizstésztát áztassuk meleg vízben 15-20 percig, majd szűrjük le. A szárított gombát is áztassuk be. A csirkemell-filét vékony, a sárgarépát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a csirkehúst megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a zöldborsót, a sárgarépacsíkokat, a lecsöpögtetett gombát, és néhány percig együtt sütjük a hússal. Felöntjük a húslevessel, ízesítjük sóval, őrölt borssal, szójaszósszal. Ha fölforrt, beletesszük a tésztát, és egy-két perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.