Elkészítés: A lisztet és egy csipet sót a vajjal elmorzsolunk, hozzáadjuk a tojást és a tejfölt, gyorsan összegyúrjuk, és cipót formálva belőle 30 percre a hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a tölteléket: a csirkemellcsíkokat kevés olajon lepirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket, ízlés szerint fűszerezzük, és együtt készre pároljuk.
Az öntethez a hozzávalókat keverjük össze, majd ezt dolgozzuk össze a zöldséges töltelékkel.
A tésztát kinyújtjuk, és a kikent, lisztezett tortaformába terítjük, késsel a peremén túllógó részt levágjuk. Villával sűrűn megszurkáljuk! A tölteléket a tésztára simítjuk, 180 fokos sütőbe toljuk, és készre sütjük (kb. 40 perc).
Tortaszerűen szeleteljük. Hidegen is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.