Elkészítés: A krumplit megtisztítjuk, megfőzzük, vajjal és tejjel hagyományos, krémes krumplipürét készítünk. Egy serpenyőbe olajat öntünk, megpirítjuk rajta a hagymát, a paprikát, a paradicsomot,a borsót (ki milyen zöldséget szeret), majd rárakjuk a húst, átforgatjuk, sózzuk és borsozzuk. A zúzott fokhagymát és a pirospaprikát hozzáadjuk, 1 pohár vízzel felöntjük, és készre pároljuk.
Egy jénait kivajazunk, belesimítjuk a krumplipüré felét, rárakjuk a zöldséges húst, majd rásimítjuk a püré másik részét. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben pirulásig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.