Elkészítés: A burgonyát héjastul megmossuk, felkarikázzuk, és tepsibe tesszük. Majd felvágjuk a paradicsomokat, a paprikát, felkockázzuk az uborkát, felszeleteljük a hagymát, a kolbászt és a fokhagymákat. Rátesszük a burgonyára, és fűszersóval (pl. steak, csirke, stb.) megszórjuk, de óvatosan, mert a kolbász engedni fog levet, nehogy sós legyen. Letakarjuk alufóliával, és kb. 1 órán át pároljuk 180-200 fokon, közben fél óra elteltével összekeverjük, és így pároljuk tovább. Amint a burgonya megpuhult, levesszük a fóliát, és kb. 20 perc alatt készre sütjük 200 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.