Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A hagymát hajszálvékonyan felkarikázzuk, a cukkínit hámozatlanul apró kockákra vágjuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
Elkészítés: Az olívaolajban megfonnyasztjuk a hagymát és az áttört fokhagymát. Rádobjuk a felaprózott zöldségeket és a zöldborsót, néhány percig erős tűzön átforgatjuk, majd felöntjük a húslevessel. Felforraljuk, lefedjük, és szelíd forralással 15 percig főzzük. Eztán beleszórjuk a rizst, és további 20 percig, puhára főzzük. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a vajat és a reszelt sajtot, jócskán frissen őrölt borsot, végül ízlés szerint utánasózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.