Elkészítés: A zöldséget megpucoljuk, felkarikázzuk. Kivéve a hagymát, amit pucolás után egészben teszünk a levesbe (legalábbis mi nem szeretjük a szétfőtt hagymát), így később, ha az íze belefőtt, kivehető. A zellert és a karalábét is vághatjuk nagyobb darabokra, és ha nem szeretjük, később azt is ki lehet venni. Megmossuk a húst és a megtisztított zöldségeket, és a vízzel együtt feltesszük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a leveskockát, a majorannát és az apróra vágott zellerzöldjét, és alacsony lángon, gyöngyözve 1,5-2 órán át főzzük, amíg a hús kezd leválni a csontról. Körülbelül 1 órás főzés után a hagymát ki lehet dobni, mert viszonylag gyorsan megfő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.