Elkészítés: A tésztához alisztet a sóval tálba szitáljuk, hozzáadjuk a vajat,
kézzel elmorzsoljuk, a tojássárgával és kevés hideg vízzel (kb. 2-3 evőkanál) összedolgozzuk, cipót formázunk belőle. Fóliába csomagoljuk, és legalább 30 percre hűtőbe tesszük pihenni.
Enyhén lisztes felületen a tészta 2/3-át köralakúra nyújtjuk, majd egy kerek tortaformába simítjuk.
A töltelékhez a tojásokat a tejszínnel és kevés sóval felverjük. A zöldségeket megtisztítjuk, és enyhén cukros vízben 1-2 perc alatt leforrázzuk, majd leszűrjük.
A kihűlt zöldségeket a tésztán szépen
elrendezzük, ráöntjük a tojásos keveréket.
Végül befedjük a maradék kinyújtott tésztával, a tetejét tojássárgájával megkenjük, megszórjuk parmezánnal, és 160 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.