Elkészítés: A pulykahúst felszeletelem, kissé átklopfolom, beleteszem egy enyhén kiolajozott tűzálló tálba, és jól megszórom a grill fűszerkeverékkel.
Ezután a zöldségeket és a gombát kevés olajon sóval, borssal és bazsalikommal, kevés vízzel épp csak egy kicsit összepárolom úgy, hogy a zöldségek még roppanósak maradjanak. Hozzáadom a tejföl felét is, majd mikor rottyant egyet, leveszem a tűzről, és az egészet egyenletesen elosztva ráteszem a pulykahúsra. Ráteszem a maradék tejfölt és a reszelt sajtot, majd lefedve közepes sütőben kb. 30 perc alatt puhára sütöm, a végén fedő nélkül a sajtot rápirítom.
Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.