Előkészítés: A padlizsánt, a cukkínit megmossuk, megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, négybe vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a zöldségeket, és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk. A zöldségekre öntjük a paradicsomot, rászórjuk az ételízesítőt, és lefedve még 5 percig pároljuk. Sóval, borssal, esetleg csipetnyi cukorral ízesítjük. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint l-2 percig főzzük, leöblítjük, lecsepegtetjük. Tányérokra szedjük, rámerjük a zöldséges ragut, és megszórjuk reszelt parmezánnal.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 610 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.