Előkészítés: A padlizsánt, a cukkínit megmossuk, megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, négybe vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a zöldségeket, és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk. A zöldségekre öntjük a paradicsomot, rászórjuk az ételízesítőt, és lefedve még 5 percig pároljuk. Sóval, borssal, esetleg csipetnyi cukorral ízesítjük. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint l-2 percig főzzük, leöblítjük, lecsepegtetjük. Tányérokra szedjük, rámerjük a zöldséges ragut, és megszórjuk reszelt parmezánnal.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 610 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.