Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, a felét vékony metéltre vágjuk és félretesszük. A maradékot, a hagymával és a megmosott halcsonttal 1,2 l enyhén sós vízben feltesszük főni.
Elkészítés: Amikor a hallé felforrt, leszedjük a habját. Beleöntjük a bort, a beletesszük bazsalikomot, és nagyon kíméletesen tovább főzzük. 40 perc múlva a levet leszűrjük. A tiszta levest ismét feltesszük főni. Beletesszük a vékony metéltre vágott zöldségeket, a kurkumát és fagyosan a rákot. Ha szükséges, sózzuk, belekeverjük a citrom levét, és amikor összeforrt, tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 135 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.