Elkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, leveleire szedjük. Köménymaggal és fokhagymával ízesített vízben megfőzzük.
A póréhagymát megmossuk, apróra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A petrezselymet apróra vágjuk.
Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk benne a pórét. Hozzáadjuk a darált húst, kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a sárgarépát, a gombát, a kukoricát, és együtt tovább pároljuk. Végül a petrezselyemzölddel meghintve zsírjára pirítjuk.
Picit megvajazzuk a tálat, a káposztalevelek felével kibéleljük, és a tölteléket ráterítjük. Befedjük a maradék kelkáposztával, meglocsoljuk telföllel.
Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.