Elkészítés: A padlizsánt felszeletelem hosszában, a paradicsomról lehúzom a héját, azt is felszeletelem, a paprikát és a hagymát karikázom, a gombát is felszeletelem, a fokhagymát apróra vágom. Kevés olivaolajon megpirítom a sóval, borssal beszórt padlizsánt, majd egy tepsi aljára helyezem. Erre jön a párolt hagyma, paprika, fokhagyma, gomba. A paradicsomot is megpuhítom kicsit serpenyőben, majd a tepsibe helyezem; oreganót, pirospaprikát, sót, borsot szórok rá, végül a tetejére még egy réteg padlizsánt teszek. Hígabb tejföllel leöntöm, majd a tetejére reszelt trappista sajtot szórok. Addig sütöm, míg a sajt aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.