Elkészítés: A padlizsánt felszeletelem hosszában, a paradicsomról lehúzom a héját, azt is felszeletelem, a paprikát és a hagymát karikázom, a gombát is felszeletelem, a fokhagymát apróra vágom. Kevés olivaolajon megpirítom a sóval, borssal beszórt padlizsánt, majd egy tepsi aljára helyezem. Erre jön a párolt hagyma, paprika, fokhagyma, gomba. A paradicsomot is megpuhítom kicsit serpenyőben, majd a tepsibe helyezem; oreganót, pirospaprikát, sót, borsot szórok rá, végül a tetejére még egy réteg padlizsánt teszek. Hígabb tejföllel leöntöm, majd a tetejére reszelt trappista sajtot szórok. Addig sütöm, míg a sajt aranybarna lesz.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.