Elkészítés: 3 evőkanál olívaolajon megpároljuk az összedarabolt zöldségeket, hozzáadjuk a fűszereket és a joghurtot. Ételízesítős vízben megfőzzük a tésztát, ha kész, vajjal összekeverjük. (Minél több vajat teszünk rá, annál finomabb lesz!) Jénai tálat alaposan kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával, hogy ne ragadjon majd le a tészta. A tésztát és a zöldségeket két részre osztjuk. A tészta és a zöldség első felét beletesszük a tálba, óvatosan összekeverjük, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. A másik felét uganígy, szintén megszórva a tetejét sajttal, csak most kicsit többel. Az egészet betesszük a sütőbe, kb. 15 percig sütjük. Ha már ropogós a tészta és piros a sajt a tetején, akkor kész is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.