Elkészítés: A megtisztított zöldségeket apróra vágjuk. A húst megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a húst megpirítjuk rajta, hozzáadjuk a zöldségeket is, és a zöldséglevessel felöntve megpároljuk.
Közben a rizst megmossuk, hagyományos módon megpároljuk.
Végül rálocsoljuk a szójaszószt és az ecetet a húsos ragura. Sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a petrezselyemmel vagy a korianderrel, és a rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.