Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megmossuk, megtisztítjuk, leszűrjük. A burgonyát apró kockákra, a cikória leveleit vékony csíkokra, a gombát apróbb darabokra vágjuk. A hagymát apróra, a répát, a paprikát vékony szeletekre, a citromfüvet finomra vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk. A húst megmossuk, és vékony szeletekre metéljük.
Elkészítés: A tejben felforraljuk a kókuszreszeléket, és kb. 5 percig főzzük. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és megpirítjuk benne az erős paprikát, a citromfüvet, a fokhagymát és megszórjuk gyömbérporral. Hozzákeverjük a cukrot, a curryt, a kurkumát, és a szójaszószt. Végül ráöntjük a tejes kókuszreszeléket és felforraljuk. Kisebb serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, megpirítjuk benne a gombát, kivesszük, és a krumplival, a cikóriával, a hagymával, a répával, a bébikukoricával együtt a kókuszos masszához adjuk. Kb. 15 perc alatt megfőzzük. Abban a serpenyőben, amiben a gomba sült megsütjük a húst, és a kész zöldséges masszához keverjük. Bazmati rizst és szójaszószt kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.