Elkészítés: Fonnyasszuk meg az olajon az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről levéve adjuk hozzá a fűszerpaprikát, majd öntsük fel kevés vízzel. Adjuk hozzá a lereszelt sárgarépát és petrezselyemgyökeret, a zúzott fokhagymát, a sűrített paradicsomot, és tetszés szerint sóval és köménnyel ízesítsük.
Amikor félig megpuhult, adjuk hozzá a metéltre vágott kínai kelt, és főzzük puhára. Végül a kockára vágott tofuval is jól forraljuk át.
Bő, forró, sós vízben főzzük puhára a barnatésztát, és a tofupörkölttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.