A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk fel apróra, majd olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vegyes zöldséget, ami lehet fagyasztott is, de a friss gyökérzöldség borsóval, brokkolival, kukoricával és karfiollal szintén tökéletes.
A keveréket ízesítsük Vegetával és fokhagymával, majd pároljuk puhára. A tejben keverjük el a finomlisztet, és főzzük sűrűre. Ha kihűlt, adjuk hozzá a zöldségkeverékhez, és alaposan dolgozzuk össze.
A tésztát osszuk két részre, majd nyújtsuk ki. Mindkét darabot töltsük meg, tekerjük fel, kenjük meg tojássárgájával, és süssük kb. 40 percig előmelegített sütőben.
Sóval és borssal ízesített joghurttal vagy kedvenc önetetünkkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.