Elkészítése: A megtisztított sárgarépát és a póréhagymát forró vízben blansírozzuk, leöblítjük és lecsöpögtetjük. A húst bekenjük mustárral, ráhelyezzük a hagymakarikákat, póréhagymalevelet, a sárgarépát, majd roláddá csavarjuk, és megkötözzük. A felforrósított olajba beletesszük a roládot, és minden oldalát barnára sütjük, aláöntünk egy kevés húslevest, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, a zsineget eltávolítjuk, és a húst felszeleteljük. A mártást sûrûre forraljuk, és héjában sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.