Elkészítés: A sertéskarajt éles késsel több helyen felszúrjuk. 1,5-2cm-es vájatokat készítünk. Az összezúzott fokhagymával és a fűszersóval kívül belül bedörzsöljük. A megtisztított sárga- és fehérrépa csíkokat beletűzdeljük a húsba, és 2-3 órára- de még jobb egy éjszakára - hűtőbe tesszük.
Kiolajozott tepsiben a maradék zöldséget és hagymát köré szórva, pici vizet aláöntve, lefedve kb. 2 órát sütjük. A megpárolódott karajt még 30 percig pirítjuk a sütőben, majd kivéve pihentetjük.A pecsenyelevet zsírjára sütjük, meghintjük liszttel, babérlevelet és sót adunk hozzá. Felengedjük 3 dl vízzel, citromlevet adunk hozzá, felforraljuk, majd a hús mellé szószként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.