Elkészítés: 1.) A csontokat a bőrökkel alaposan megmossuk, és feltesszük annyi sós vízben főni, amennyi bőven ellepi. Belefőzzük a fokhagymákat is. Ha megfőtt, leszűrjük.
2.) A vékonyan felszeletelt sárga- és fehérrépát pici olajon megdinszteljük, majd 10 percig főzzük a csontlében.
3.) 1 tojásból, 1 evőkanál étolajból és 3 evőkanál lisztből nokedlit szaggatunk a levesbe.
4.) Legvégén beletesszük a zöldborsót, fehérborssal és csipetnyi cukorral ízesítjük. Ha kész, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet. A combokból rántott húst sütünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.