Elkészítés: A zöldségeket megpucoljuk, mindent közepes reszelőn lereszelünk. Kinyomkodjuk, és kókuszzsíron vagy vajon egy serpenyőben addig pároljuk, míg a levét elveszti. Menet közben óvatosan ízesítjük, ha készen van, a tűzről levéve a tojásokat belekeverjük, és tetszőleges kioljozott edénybe (formába) öntve, lassú tűzön, 160 C fokon 30 percig sütjük. Ha szeletelni akarjuk, akkor meg kell várni, amíg teljesen kihűl.
Zabpehely bundás tökkarikákkal és kapros majonézes mártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.