Elkészítés: Egy nyújtódeszkán összemorzsoljuk a lisztet, a margarint, a juhtúrót és a sót, majd a többi hozzávalót is belegyúrjuk. Viszonylag kemény tésztát készítünk, így ha az ujjunkat belenyomjuk és a nyoma megmarad, akkor jó! 1-1,5 óra pihentetés után (nem túl meleg helyen) csak annyira gyúrjuk át a tésztát, hogy a levegő kimenjen belőle. Kb. 2 cm vastagra nyújtjuk, késsel berácsozzuk, és lisztezett formával kiszúrjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét tojásfehérjével megkenjük. Előmelegített sütőben, 2. fokozaton kb. 10-12 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.