Elkészítés: Előző este a vastagabb karajszeletekbe zsebet vágok, és óvatosan kiklopfolom, nehogy szétszakadjanak. Besózom és borsozom őket, hűtőbe rakom.
Másnap fél fej finomra szelt vöröshagymát, egy pici olajon elkezdek pirítani, majd hozzáadom a fokhagymát és a felszeletelt gombát, és ha már elfőtte a levét, akkor sózom, borsozom, kakukkfűvel ízesítem, és ráütöm a tojásokat, keményebb rántottát készítek.
Előveszem a húsokat, betöltöm a hússzeletekbe, 2 fogpiszkálóval összetűzöm a száját.
Egy magas falú, nagy serpenyőbe teszek kevés olajat, és a húsok mindkét oldalát átpirítom rajta, majd kiszedem őket. A maradék olajba belerakom a finomra szelt vöröshagyma másik felét, és elkezdem pirítani, majd hozzáadom a felszeletelt paradicsomot és paprikát, meghintem pirospaprikával. Amikor már engedett levet, akkor picit sózom, és visszapakolom a hússzeleteket, fél deci vizet teszek még hozzá, és fedő alatt több mint egy órát főzöm.
Amikor már puha a hús, akkor kiszedem őket, és a visszamaradt zöldséges levet a liszttes tejföllel besűrítem, majd visszarakom a húsokat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.