Elkészítés: A belsőségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk. A májat kisebb darabokra vágjuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, a zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és a paprikát, néhány percig pároljuk. A tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a zúzát és a szívet. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, majd alacsony lángon hagyjuk főni kb. 1,5 órát. Közben néha megkeverjük, sózzuk, borsozzuk, ha túlságosan elfőtte a levét, akkor pótoljuk.
Amikor a zúza nagyjából megfőtt, hozzáadjuk a májat is, és még legalább fél óráig főzzük.
Főtt tészta vagy főtt krumpli illik hozzá, de friss, puha kenyérrel is mennyei.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.