Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Hagymás rostélyos
Klasszikus kuglóf
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kínai szezámmagos csirke
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Epres blondie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Zsemlegombóc
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Pirospaprika

Receptek pirospaprika hozzávalóval

Leírás

A fűszerpaprika-őrlemény, avagy ahogyan a köznyelvben használjuk: pirospaprika a közönséges paprikából készült finomra őrölt por; a magyar konyha pótolhatatlan alapanyaga. Országunkba az 1600-as évek környékén került be, ám csak jóval később, az 1700-as években vált ismertté és népszerűvé.

Számos tradicionális ételünk elkészítéséhez nélkülözhetetlen, mint például a gulyásleves, a paprikás csirke vagy a pörkölt, de még a tojásleves íze sem lenne az igazi nélküle.

Mikor vedd?

Egész évben változatlanul beszerezhető.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tápérték(100 g)
282 kcal Energia
12.9 g Zsír
19.1 g Szénhidrát
14.1 g Fehérje
Pirospaprika receptek (2552 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.