Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Minestrone recept
Minestrone
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Laktató, egyszerű elkészíteni és mennyeien finom: ez mind igaz a Vidék íze magazin kiváló receptjére, amiből a csirkemell és a rizs mellett nem hiányozhat a rukkola és a nyár egyik sláger gyümölcse, a nektarin sem.

Tehát, ha hétvégén egy különleges és tartalmas salátát szeretnél készíteni a családnak vagy a barátaidnak, akkor ne keresgélj tovább, hiszen a rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal pont ilyen mennyei fogás.

Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin
Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin kiváló receptje a salátához!

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg rukkola
  • 3-4 nektarin
  • 20 dkg pergősre főzött rizs
  • 1 kis csokor petrezselyem zöldje
  • 15 dkg félkemény sajt
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

  1. Kis kockára vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon minden oldalát megsütjük.
  2. Kivesszük a húst, a visszamaradt olajban megforgatjuk a felvágott petrezselyem zöldjét.
  3. Hozzákeverjük a megfőzött rizst, a megmosott és leszárított rukkolát, a kis kockára felvágott sajtot, végül a vékony cikkekre szeletelt nektarint.
  4. Végül beleforgatjuk a sült csirkét, és már ehetjük is.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.