Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Laktató, egyszerű elkészíteni és mennyeien finom: ez mind igaz a Vidék íze magazin kiváló receptjére, amiből a csirkemell és a rizs mellett nem hiányozhat a rukkola és a nyár egyik sláger gyümölcse, a nektarin sem.

Tehát, ha hétvégén egy különleges és tartalmas salátát szeretnél készíteni a családnak vagy a barátaidnak, akkor ne keresgélj tovább, hiszen a rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal pont ilyen mennyei fogás.

Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin
Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin kiváló receptje a salátához!

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg rukkola
  • 3-4 nektarin
  • 20 dkg pergősre főzött rizs
  • 1 kis csokor petrezselyem zöldje
  • 15 dkg félkemény sajt
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

  1. Kis kockára vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon minden oldalát megsütjük.
  2. Kivesszük a húst, a visszamaradt olajban megforgatjuk a felvágott petrezselyem zöldjét.
  3. Hozzákeverjük a megfőzött rizst, a megmosott és leszárított rukkolát, a kis kockára felvágott sajtot, végül a vékony cikkekre szeletelt nektarint.
  4. Végül beleforgatjuk a sült csirkét, és már ehetjük is.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.