Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Laktató, egyszerű elkészíteni és mennyeien finom: ez mind igaz a Vidék íze magazin kiváló receptjére, amiből a csirkemell és a rizs mellett nem hiányozhat a rukkola és a nyár egyik sláger gyümölcse, a nektarin sem.

Tehát, ha hétvégén egy különleges és tartalmas salátát szeretnél készíteni a családnak vagy a barátaidnak, akkor ne keresgélj tovább, hiszen a rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal pont ilyen mennyei fogás.

Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin
Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin kiváló receptje a salátához!

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg rukkola
  • 3-4 nektarin
  • 20 dkg pergősre főzött rizs
  • 1 kis csokor petrezselyem zöldje
  • 15 dkg félkemény sajt
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

  1. Kis kockára vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon minden oldalát megsütjük.
  2. Kivesszük a húst, a visszamaradt olajban megforgatjuk a felvágott petrezselyem zöldjét.
  3. Hozzákeverjük a megfőzött rizst, a megmosott és leszárított rukkolát, a kis kockára felvágott sajtot, végül a vékony cikkekre szeletelt nektarint.
  4. Végül beleforgatjuk a sült csirkét, és már ehetjük is.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.