Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Laktató, egyszerű elkészíteni és mennyeien finom: ez mind igaz a Vidék íze magazin kiváló receptjére, amiből a csirkemell és a rizs mellett nem hiányozhat a rukkola és a nyár egyik sláger gyümölcse, a nektarin sem.

Tehát, ha hétvégén egy különleges és tartalmas salátát szeretnél készíteni a családnak vagy a barátaidnak, akkor ne keresgélj tovább, hiszen a rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal pont ilyen mennyei fogás.

Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin
Rukkolás rizssaláta ropogós csirkemellel és nektarinnal / Fotó: Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin kiváló receptje a salátához!

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg rukkola
  • 3-4 nektarin
  • 20 dkg pergősre főzött rizs
  • 1 kis csokor petrezselyem zöldje
  • 15 dkg félkemény sajt
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

  1. Kis kockára vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon minden oldalát megsütjük.
  2. Kivesszük a húst, a visszamaradt olajban megforgatjuk a felvágott petrezselyem zöldjét.
  3. Hozzákeverjük a megfőzött rizst, a megmosott és leszárított rukkolát, a kis kockára felvágott sajtot, végül a vékony cikkekre szeletelt nektarint.
  4. Végül beleforgatjuk a sült csirkét, és már ehetjük is.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.