Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Érdekességek

Titokban megváltoztatták a Nutella receptjét

Felháborodtak a rajongók, változtattak a Nutella receptjén
Felháborodtak a rajongók, van, aki bojkottot is hirdetett a Nutellával szemben. A mogyorókrémet gyártó olasz Ferrero cég ugyanis változtat a világszerte közkedvelt édesség receptjén.

Több cukor és több tejpor került a Nutellába és mindez titokban. A gyártó azután ismerte el, hogy változtattak a recepten, miután a hamburgi fogyasztóvédelem tesztjén kiderült, hogy a Nutella más, mint korábban volt. Az persze érthetetlen, hogy miért nem hozta egyből nyilvánosságra a gyártó, hogy változásra készülnek, hiszen az új Nutella színében is más, világosabb, mint korábban volt.

A hamburgi tesztek szerint a mogyorókrém tej- és cukortartalma nőtt. Az új recept alapján az eddigi 7,5 százalék helyett már 8,7 százaléknyi sovány tejport tartalmaz egy üveg Nutella, a cukortartalom pedig 56,3 százalék az eddigi 55,9 százalék helyett. Mivel a termék színe világosabb, minden bizonnyal a kakaó rovására történtek a változások.

Miután nyilvánosságra került a hamburgi teszt a felháborodott rajongók ellepték a Nutella közösségi oldalait. Többen írták, hogy nincs szükségük több cukorra és tejporra, olyan Nutellára vágynak, mint korábban is volt. Akadt olyan is, aki bejelentette, hogy ha megváltozik a recept, nem eszik több mogyorókrémet.

A cég a Nutella amerikai oldalán igyekezett megnyugtatni a rajongókat, hogy a recept valóban finomhangoláson ment át, de a jövőben is a legjobb minőségű mogyorókrémmel szolgálják ki a rajongókat.

NUTELLASAGNA: ZSENIÁLIS RAKOTT DESSZERT POFÁTLANUL SOK NUTELLÁVAL >>>

HÁZI NUTELLA POFONEGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN - VIDEÓ! >>>

DÖBBENET, MENNYI CUKOR VAN KEDVENC FINOMSÁGAINKBAN! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.