A tükörtojás elkészítésére mindenkinek megvan a saját, bevált praktikája. Sokan szeretik, ha picit még folyós a sárgája, mások viszont mind a két oldalát ropogósra pirítják a tálon sült tojásnak. Készíthetjük zsíron, olajon vagy akár vajon is, fűszerezhetjük sóval, borssal, pirospaprikával, a végeredmény mennyei, de lehet még finomabb is a tükörtojás!
A bazsalikomból (de bármilyen más zöldfűszerből is elkészíthető) pesto bármilyen kifőtt tésztából remek és gyors ebédet varázsol. Erős fűszer, amiből kevés is elég, ha pedig marad belőle, nem csak a pirítósra lehet rákenni! Mivel a pestóba kerül olívaolaj és fenyőmag, ezért magas az olajtartalma, így kiválóan alkalmas arra, hogy megsüssük rajta a tojást reggelire!
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.