Az eljárás tehát a következő: lisztben megforgatjuk a panírozni kívánt zöldséget, gyümölcsöt tofut, szejtánt, majd a növényi tejbe mártjuk, és a zsemlemorzsában is megforgatjuk. A növényi sajtok esetében – akárcsak a hagyományos sajtoknál – használjunk dupla panírt, ellenkező esetben sütés közben kifolyhat a sajt. Mielőtt másodszorra is bepanírozzuk, a felesleges zsemlemorzsát rázzuk le róla!
Ha unjuk a hagyományos rántott ételeket – a húsmentes étrend követői körében ez gyakori tünet – jó alternatíva lehet az indiai pakora, mely nem más, mint fűszeres tésztába mártott, majd olajban kisütött tetszőleges zöldség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.