Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Érdekességek

Így lesz tökéletes a reggeli kávéd - 5 egyszerű tipp!

Kávés csokiital
Reggel nem tudsz másra gondolni, csak arra a finom, ínycsiklandó kávéillatra? Jobb, ha mindenki békén hagy az első adag koffein előtt? Tippjeink segítségével tökélyre fejlesztheted a reggeli ízélményt!
1. Felejtsd el az őrölt kávét!

Ha jót akarsz, akkor nem az őrölt kávét vásárolod meg: a frissen őrölt kávébabokból erősebb aromát kapsz, amelynek intenzitása kétszer olyan hosszú ideig kitart, mint őrölt változaté. Persze, így egy olyan kávéfőzőre is szükséged lesz, amielőbb megőrli a szemeket, de hidd el: megéri a befektetés!

KÁVÉIMÁDÓ VAGY? 5 TÉNY A KEDVENCEDRŐL, AMI TÉGED IS MEGLEPHET >>>
2. Kis adagokban vásárold!

A rendesen tárolt kávébabok nem romlanak meg, de ahogy öregszenek, úgy veszítenek az ízükből, így, ha kisebb adagokat vásárolsz, azzal elkerülheted a minőségromlást. A kinyitott csomagot két hét alatt el kell fogyasztani, mert utána élvezhetetlenné válik.

3. Tartsd melegen a bögrét!

Ez a kis trükk hozzájárul ahhoz, hogy hosszabban élvezhesd a forró kávét. Ezért tartják az olasz kávézókban a cappuccino gép fölött a csészéket.

4. Ízesítsd!

Egy kis vanília, fahéj vagy aszalt gyümölcs - tedd nyugodtan a szűrőbe, mielőtt lefőznéd a kávét. Így saját ízesítésű, egyedi kávét kapsz! Kísérletezz bátran!

5. Használd fel a maradékot

Ha túl sokat főztél le, és nem tudod mindet meginni, öntsd bele egy jégkockatartóba, hogy később ezzel ízesítsd a jegeskávéd. Így nem fogod felvizezni az egyszerű jéggel.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.