Ha jót akarsz, akkor nem az őrölt kávét vásárolod meg: a frissen őrölt kávébabokból erősebb aromát kapsz, amelynek intenzitása kétszer olyan hosszú ideig kitart, mint őrölt változaté. Persze, így egy olyan kávéfőzőre is szükséged lesz, amielőbb megőrli a szemeket, de hidd el: megéri a befektetés!
A rendesen tárolt kávébabok nem romlanak meg, de ahogy öregszenek, úgy veszítenek az ízükből, így, ha kisebb adagokat vásárolsz, azzal elkerülheted a minőségromlást. A kinyitott csomagot két hét alatt el kell fogyasztani, mert utána élvezhetetlenné válik.
Ez a kis trükk hozzájárul ahhoz, hogy hosszabban élvezhesd a forró kávét. Ezért tartják az olasz kávézókban a cappuccino gép fölött a csészéket.
Egy kis vanília, fahéj vagy aszalt gyümölcs - tedd nyugodtan a szűrőbe, mielőtt lefőznéd a kávét. Így saját ízesítésű, egyedi kávét kapsz! Kísérletezz bátran!
Ha túl sokat főztél le, és nem tudod mindet meginni, öntsd bele egy jégkockatartóba, hogy később ezzel ízesítsd a jegeskávéd. Így nem fogod felvizezni az egyszerű jéggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.