A palacsinta, az örök klasszikus, egyszerűen lehetetlenség megunni. Ám, ha mégis egy kis változatosságra vágynál a szokásos túrós, lekváros, kakaós, fahájas után, próbáld ki valamelyik palacsintacsodát az alábbi receptválogtásból. Van itt sós, édes, rakott verzió, olyan, ami rétestésztába bújt, de felfújt, szusi és Túró Rudi is készülhet palacsintából.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük, cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel még könnyebb és vékonyabb tésztát kapunk, sokkal több palacsinta süthető belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.