Az 5 legfinomabb hortobágyi húsos palacsinta

Van, aki imádja, mások ránézni sem bírnak. Megosztó étel, de kétségtelenül nagyon népszerű. A hortobágyi húsos palacsinta magyar ételspecialitás: darált tejfölös pörkölthússal töltött sós palacsinta. Tulajdonképpen minden benne van, amit szeretünk, ráadásul nagyon jó maradékmentő fogás. Az 1958-as brüsszeli világkiállításra nevezte el így egy magyar szakács, marketingfogásként, de már a 30-as években is szerepelt a szakácskönyvekben összevágott borjúpörkölttel töltött palacsinta.
A mi öt kevenc receptünk:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.