Ha az ország mérete alapján szeretnénk kicsit áttekinteni a kínai konyhát, akkor a következővel találkozunk: északon a tésztaételek, a sertés- és birkahús fogyasztása gyakori, az alapanyagok között szerepel a köles, az árpa, a búza, a kukorica, valamint a szójaszósz. A déli tartományok konyhájának meghatározó eleme pedig a rizs, a különféle tengeri halak, a baromfi és a sertés, sok a zöldség és a déligyümölcs, a különféle szójaszármazékok is kedveltek.
Mi most mindjárt három kínai szezámmagos csirke receptjét hoztuk el nektek - igérjük, hogy egyikkel sem nyúltok mellé!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.