Mákos guba
Finomfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus kuglóf
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Vadas marha
Hagymás rostélyos
Csupacsokis brownie
Tojásos nokedli fejes salátával
Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Babgulyás
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
Alapételek

Hidegen, melegen is tökéletes: Sültpaprika-krémleves fetával

Sültpaprika-krémleves készítése
A kápia paprika édeskésebb íze miatt az egyik legfinomabb paprika. Kiváló alapanyag arra, hogy megsütve körethez keverjük, vagy paprikaszószt készítsünk belőle, vagy selymes krémlevest. Levesként hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.

Itt találod a sültpaprika-krémleves pontos receptjét! >>>

A receptet megtalálod a Fanny Konyha legfrissebb számában is. A lapot megvásárolhatod az újságoknál és a digitalstand.hu oldalon is.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.