Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus kuglóf
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Vadas marha
Alapételek

Könnyű nyári ebéd: Vajbabfőzelék sajtos csibevagdalttal

A zöldbabfőzelék és fasírt igazi klasszikus ebédnek számít. Zöldbabot ma már egész évben tudunk venni fagyasztott, vagy konzerv formájában, de nincs jobb a nyári friss termésnél. A Fanny Konyha receptjéből láthatjátok, hogy egyszerűen és gyorsan elkészül ez a főzelék, ami mellé ezúttal sajttal töltött fasírtot tálaltunk.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.