Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba
Finomfőzelék
Vadas marha
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus kuglóf
Babgulyás
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Június bora az olaszrizling. Jásdi Attila a csopaki Jásdi Pince képviseletében omlós sertésszüzet készített vajbabbal és gombával.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.