A must nem más, mint szőlőből készült friss, erjedés előtti gyümölcslé. Üdítőként kellemes szomjoltó, a legtöbb gyerek imádja. A sütés-főzés során is felhasználhatjuk, pácoláshoz például kiváló. A mustban található természetes savak, mint például a borkősav, gyengéden puhítják a húst, lebontva a rostokat, ezáltal a hús sokkal omlósabbá és puhábbá válik. Ez különösen fontos a sertéshúsnál, amely hajlamos keményedni, ha nem megfelelően készítik el. A must pácként segít megőrizni a hús nedvességtartalmát, így a sütés során a sertéshús szaftos marad. Ráadásul a mustban található cukrok karamellizálódnak sütés közben, ami egy enyhén édes, mázas hatást eredményez a húson, ezzel még ízletesebbé téve az ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.