Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Káposztás tészta egyszerűen
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus stíriai metélt
Körömpörkölt csülökkel
Dödölle - az eredeti recept
Finomfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Vadas marha
Epres blondie
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus kuglóf
Alapételek

Szezonális kedvenceink: gyors és egyszerű almafánk

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Ősszel, amikor a piacon már friss ropogós almát lehet kapni, előtérbe kerülnek az almás desszertek, finomságok. Kolléganőnk ezúttal azt mutatja meg, hogyan készíthetitek el a villámgyors almafánkot.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.