Horváth Éva ezúttal sajtos cukkinit készít a kisfiának. Dr. Nagy Ilona gyerekorvos arról beszélget a modell-műsorvezetővel, hogy milyen tejtermékek bevezetésével ajánlatos a hozzátáplálást elkezdeni a babáknál és mik a tejfehérje, illetve a laktózérzékenység tünetei.
A sajtos cukkini receptje
Egy közepes cukkinit megmosunk, meghámozzuk, a magját kikaparjuk, a közepét sajttal megtöltjük. A sütőt 200 fokra melegítjük, a tepsibe alufóliát teszünk, erre helyezzük a cukinit és kb. 15-20 percig sütjük őket. A cukkinit megsüthetjük fedő alatt is serpenyőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.