A bodrogkisfaludi Carpinus Pincészet egyik csúcs száraz fehérbora, melyhez három különböző első osztályú dűlőről szüretelik a szőlőt. A bort magyar hordókban érlelik, és hat hónapig seprőn tartják. Az illat enyhén édeskés, érezhető benne érett alma, narancshéj, mézes jegyek. A hordó határozottan jelen van, de nem zavaróan, szépen „megfér” a komplex illatban. A hordófűszerek, a vanília szájban is érezhetők, de mellettük jó savak és sok fehér húsú gyümölcs teszi egészen komplexszé a szerkezetet. Egyensúlyosan gazdag, „nagyvonalú” bor, melynek textúrája finom, krémes, hosszú utóízében pedig szép, különleges ásványos karakter is megjelenik.
BORKALKULÁTOR
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.