Lassan, de biztosan közelít a karácsony, az ünnepi hangulat már mindenhol érezhető. Ha neked még kell egy kis idő, esetleg némi segítség, hogy lelassulj, készíts sült mandulát! A „gebrannte mandeln” (pirított mandula) a német karácsonyi vásárok klasszikusa, ahol a mandulát cukorral, fahéjjal és néha vaníliával vagy más fűszerekkel karamellizálják. A házilag készített sokkal finomabb és sokkal olcsóbb, mint a készen vásárolt. Az otthon készített fahéjas mandula további előnye, hogy meghitt hangulatot teremt, egy pohár forralt borral vagy punccsal pedig még teljesebbé teheted a téli hangulatot.
Tipp:
A fahéjas mandulát ajándékba is adhatod: tedd átlátszó zacskóba vagy csavaros tetejű üvegbe, díszítsd szalaggal, fenyőággal és máris kész az ínycsiklandó meglepetés a családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.